Hyvää juhannusta naarjärveläisille!

Hyvää juhannusta naarjärveläisille!

Kesä on alkanut lähestulkoon ihanteellisissa merkeissä ainakin järvenrantamökkiläisillä. Sadetta on tullut sopivasti, joten kaikkialla on vihreää, ja koivuista saa hienosti tehtyä vihdat juhannussaunaan. Hiukan mökkiläisten elämää ovat haitanneet kanadanhanhet, jotka käyvät öisin asioillaan rannoilla. Valkoposkihanhia lenteli kevätmuuton aikaan Naarjärven kautta satamäärin, mutten ole kuullut, jäikö niitä yhtään pesimään tänne. Joutsenista ei liene kovinkaan paljon haittaa, pitävät ainakin hanhia kurissa. Kuikan huutelua kuuntelee mielellään. Meidän rantaamme ajautui toukokuun lopulla kuollut silkkiuikku – mitä lie linnulle sattunut.

Suojeluyhdistyksen vuosikokouspäiväksi on suunniteltu sunnuntaita 4.8., muttemme ole vielä saaneet vahvistusta kokuspaikkavaraukselle. Ilmoittelemme siitä heinäkuun alussa sähköpostitse ja netissä. Rahastonhoitaja Pirjolle voi ilmoitella sähköpostiosoitteita – se on edullisin ja kätevin tapa saada jäsenkirje ja jäsenmaksulomake (tänä vuonna peritään kahden vuoden jäsenmaksut). Jokainen voisi ottaa tehtäväkseen selvittää, kuuluvatko kummallakin puolella omaa mökkiä olevat naapurit yhdistykseemme. Jäsenkattavuus on heikentynyt mökkien omistajanvaihdosten myötä.

Toivotaan, että kaikki rannoilla oleilevat ymmärtävät juhannuksenakin juhlia hillitysti, ettei häirittäisi muiden elämään. Haitarinsoittoa ainakin minä kuuntelisin mielelläni, mutten ihmisten meluamista keskiyöllä.

Hyvää alkanutta kesää ja tavataan vuosikokuksessa elokuussa!

puheenjohtaja Hanna-Maija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide