Hanki Mennä järvel! -kirja

Hanki Mennä järvel! -kirja

Vuonna 2012 tuli kuluneeksi 40 vuotta Naarjärven Suojeluyhdistys ry:n perustamisesta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys julkaisi kirjan Mennä Järvel!- nautitaan Naarjärvestä. Kirja esittelee monipuolisesti ihmisten, järven ja luonnon yhteiseloa aina varhaisimmasta asutuksesta 2010-luvun alkuun asti. Kirja kiinnostaa niin henkilökohtaisia siteitä Naarjärveen omaavia kuin paikallishistoriasta tai luonnon monimuotoisuudestakin kiinnostuneita. 155 sivuinen kirja on oiva lahja itselle, mökkituliaiseksi tai merkkipäiväksi – aina kun keskusteluun kaivataan tietoa tai tarinoita Naarjärvestä ja elämästä järven rantamilla.

Oman Mennä järvel! – nautitaan Naarjärvestä -kirjan voit hankkia

 • lunastamalla kirjan Perniönseudun lehden toimistosta, osoitteesta Salontie 2, 25500 Perniö. Kirjan hinta on 20 €.
 • kirjaa on saatavissa myös Hanna-Maija Saarimaalta (hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi), muilta johtokunnan jäseniltä sovittaessa.
 • tilaamalla sen postilähetyksenä kotiisi tai haluamaasi osoitteeseen kotimaassa, jolloin kirjan hinnaksi tulee 30 €.
  Tilatessasi kirjan täytä tilauslomake, maksa kirjan hinta 30 € Naarjärven Suojeluyhdistys ry:n tilille FI86 5334 2840 0403 66,merkitse viestikenttään Mennä Järvel -kirjatilaus ja toimitusosoite. Laitamme kirjan postiin heti, kun maksusuorituksesi näkyy yhdistyksen tilillä. Mikäli haluat tilata useamman kuin yhden kirjan samaan osoitteeseen, maksa ennakkoon vain kirjojen hinta (á 20 €/kirja) ja ilmoitamme lähetyksen yhteydessä postimaksujen osuuden.

Kirjaan on tullut julkaisun jälkeen joitakin lisäyksiä ja korjauksia.

  Tilaajan nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Kirjan saajan nimi, jos eri kuin tilaajan

  Katuosoite*

  Postinumero ja -toimipaikka*

  rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide