Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Naarjärven Suojeluyhdistys ry:n jäseneksi on tervetullut jokainen järven mökinomistaja, järvellä satunnaisesti vieraileva kävijä tai muuten puhtaan ja monimuotoisen järven nautintamahdollisuuksien säilyttämisestä kiinnostunut kulkija.

Jäsenmaksut vahvistetaan vuosittain jäsenkokouksessa. Jäsenmaksu on ollut pitkään 10 €/vuosi. Jäsenmaksut laskutetaan parittomina vuosina kattaen kahden vuoden jäsenmaksun eli yhteensä 20 € joka toinen (pariton) vuosi.

MIKSI LIITTYÄ SUOJELUYHDISTYKSEEN?

Suojeluyhdistyksen päätarkoitus on pitää Naarjärvi edelleen hyvässä kunnossa ja virkistyskäyttöön sopivana, puhtaana sekä suosittuna järvenä. Järven rannalla olevan mökin arvo on helposti kuusinumeroinen luku euroja. Mökin ja tontin arvo riippuvat suurelta osin järven kunnosta ja puhtaudesta. Kymppi vuodessa on vähäinen panostus tuon ison arvon ylläpitoon.

Vaikkei ajattelisikaan mökin myymistä tai ei mökkiä omistaisikaan, jatkuva virkistyskäyttö Naarjärvellä ja mukava lomailu ovat riippuvaisia järven kunnosta.

Siksi jäseneksi!

JÄSENEKSI LIITYT:

maksamalla 20 € yhdistyksen tilille FI86 5334 2840 0403 66. Merkitse viestikenttään nimesi, osoitteesi ja merkintä “uusi jäsen”. Sekä lisäksi täyttämällä tietosi liity jäseneksi -lomakkeelle yhdistyksen jäsenrekisteriä varten.

Liity jäseneksi tai päivitä tietojasi

Ilmoitathan myös mahdollisista jäsentietojesi muutoksista päivitä tietojasi -lomakkeella.

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide