Suojeluyhdistyksen vuosikokous Kisarannassa lauantaina 14.8.2021 klo 16

Suojeluyhdistyksen vuosikokous Kisarannassa lauantaina 14.8.2021 klo 16

Hyvä suojeluyhdistyksen jäsen,

Olet saanut jäsenkirjeen ja ehkä nähnyt myös lehti-ilmoituksen, jolla sinut on kutsuttu vuosikokoukseen Kisarantaan tulevana lauantaina 14.8. klo 16. Sinulla on mahdollisuus osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä. Kokeilemme nyt ensimmäistä kertaa, miten kokous onnistuu GoogleMeet-ohjelmalla.

Halukkaiden etäosallistujien on ilmoitettava sähköpostiosoitteensa yhdistyksen sihteerille Pirjo Lönnqvistille pe 13.8.2021 klo 21 mennessä pirjo.lonnqvist@gmail.com. Google Meet- osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ½ tuntia ennen kokouksen alkua. Etäosallistumiseen käytettävässä tietoliikennevälineessä tulee olla mikrofoni sekä mielellään kamera.

Muita huomioitavia asioita:

– Vastuu tietoliikenneyhteyden toimimisesta on kokoukseen osallistujalla ja kokous on laillinen, vaikka etäyhteys katkeaisi osallistujan puolelta.

– Etäosallistujien ilmoittamat sähköpostiosoitteet näkyvät muille etäosallistujille kutsulinkin lähettämisen yhteydessä.

Suojeluyhdistyksen jäsen voi myös valtuuttaa joko toisen jäsenen tai ulkopuolisen henkilön valtakirjalla, joka toimitetaan sihteerille sähköpostitse. Valtuutettu voi osallistua kokoukseen paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä.

Paikalle tulevien kanssa noudatamme koronaohjeistuksia. Jos on pouta, voidaan juoda kahvit ulkona kokouksen jälkeen. Sisätiloissa pidämme maskit kasvoilla.

Kokouksen esityslista on nähtävissä nettisivuillamme.

Tervetuloa!

Johtokunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide